Fordsierra.cz

Diskuzní fórum příznivců vozů Ford SIERRA
Právě je pon 16. pro 2024 8:49:01

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Sierra 1.8TD
PříspěvekNapsal: ned 15. črc 2007 11:12:56 
Chlapi, Sierrka 1.8 Td najednou ztratila výkon. Zahøátý motor bez zatí¾ení celkem akceleruje,pouze pøi prud¹ím pøidání plynu je sly¹et klepání.Nemá ale ¾ádný výkon a ¹patnì startuje. Mám podezøení na èerpadlo,trysky to nedìlají byly na seøízení.Nemìl nìkdo podobný problém? :mad:

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Sierra 1.8TD
PříspěvekNapsal: pát 20. črc 2007 7:47:07 
Administrátor
Administrátor

Wolf píše:
Chlapi, Sierrka 1.8 Td najednou ztratila výkon. Zahřátý motor bez zatížení celkem akceleruje,pouze při prudším přidání plynu je slyšet klepání.Nemá ale žádný výkon a špatně startuje. Mám podezření na čerpadlo,trysky to nedělají byly na seřízení.Neměl někdo podobný problém? :mad:

Pravděpodobně odešel poslední válec ,doporučuji nejdříve nechat změřit tlaky a pak pokračovat dál vylučovací metodou.

2.0DOHC 4WD,2.0DOHC 2WD,Cosworth 2WD,1.8TD 2WD,

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 23. črc 2007 23:18:12 
Wolf píše:
Chlapi, Sierrka 1.8 Td najednou ztratila výkon. Zahøátý motor bez zatí¾ení celkem akceleruje,pouze pøi prud¹ím pøidání plynu je sly¹et klepání.Nemá ale ¾ádný výkon a ¹patnì startuje. Mám podezøení na èerpadlo,trysky to nedìlají byly na seøízení.Nemìl nìkdo podobný problém? :mad:

Tak jsem na to pøi¹el :D ,dìlal to ten podtlakovej ventil mezi sbìrným potrubím výfuku a sáním.Kouø ¹el do sání a motor se dusil vlastním kouøem a nejelo to ani omylem.Celé jsem to rozebral,vyèistil a auto jezdí jako drak. :grin:

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 24. črc 2007 8:24:40 
Administrátor
Administrátor

Wolf píše:
Wolf píše:
Chlapi, Sierrka 1.8 Td najednou ztratila výkon. Zahřátý motor bez zatížení celkem akceleruje,pouze při prudším přidání plynu je slyšet klepání.Nemá ale žádný výkon a špatně startuje. Mám podezření na čerpadlo,trysky to nedělají byly na seřízení.Neměl někdo podobný problém? :mad:

Tak jsem na to přišel :D ,dělal to ten podtlakovej ventil mezi sběrným potrubím výfuku a sáním.Kouř šel do sání a motor se dusil vlastním kouřem a nejelo to ani omylem.Celé jsem to rozebral,vyčistil a auto jezdí jako drak. :grin:

Takže EGR ventil ten zaslep je na hovno :D

2.0DOHC 4WD,2.0DOHC 2WD,Cosworth 2WD,1.8TD 2WD,

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 25. črc 2007 12:09:37 
Jirkaking píše:
Wolf píše:
Wolf píše:

Tak jsem na to pøi¹el :D ,dìlal to ten podtlakovej ventil mezi sbìrným potrubím výfuku a sáním.Kouø ¹el do sání a motor se dusil vlastním kouøem a nejelo to ani omylem.Celé jsem to rozebral,vyèistil a auto jezdí jako drak. :grin:

Tak¾e EGR ventil ten zaslep je na hovno :D

Jasnì, pro sichr jsem tam vlo¾il pøepá¾ku z hlinikovýho plechu a je to pohoda.:housle: :housle:

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]