...tak postup je to logický, ale klidně si můžeme dát bližší termín.
11.4.2020 totiž jistě nebude termínem ukončení již vyhlášených opatření, spíše naopak. Prodloužení není s otazníkem, ale naprosto jisté...
Není na co čekat, ale chápu, že jde o složité rozhodnutí...
24.3.2020 je již příští týden (první z termínů, co Had zmínil).
A uvidíte, že ani toto datum nebude znamenat žádné uvolnění přijatých opatření, které měla do uvedeného data platit.
Z toho pak prostou logikou (i bez znalosti dalších souvislostí a vývoje) můžeme usoudit, že i další již přijatá opatření budou také delší...
viz odhad dle včerejšího vyjádření šéfa krizového štábu, epidemiologa a náměstka ministra zdravotnictví (Roman Prymula):
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/roma ... omaci_chtlA čím dříve se rozhodneme změnit termín srazu, tím spíše se nám povede v klidu domluvit nově navržený podzimní termín.
Pokud jde o ztráty, s těmi bohužel musíme počítat, ale zatím dle NV není možné poskytování ubytovacích služeb (s vyjímkami, kam ale v tuto chvíli kemp nepatří), takže by po nás (pokud bude toto opatření dále v platnosti - a to téměř jistě k datu, kdy máme plánovaný sraz ještě platit bude) ani provozovatel kempu neměl požadovat storno poplatek a pokud by těsně před plánovaným termínem, opatření bylo vládou zrušené (ale to fakt nepředpokládám), tak pak by se nedalo nic dělat a je třeba se storno poplatkem počítat...
Posunutí termínu již nyní by bylo lepší pro všechny účastníky. I kdyby na krásno vše bylo koncem května opět v normálním režimu a "svět byl opět v pořádku", tak jde i o to, že by bylo lépe nechat vše trochu odeznít, aby neměli někteří z nás obavy a radši se srazu nakonec i tak nezúčastnili...
Za mě můžu říct, že máme nyní i od zaměstnavatele velmi přísná opatření a doporučení (dokonce výrazně přísnější, než zatím veškeré opatření dle NV) a část z nich se týká i mimopracovní doby. A takové "doporučení" musím respektovat (a muže se mi to nelíbit, ale pokud nechci riskovat problémy v zaměstnání, nezbývá mi nic jiného než to respektovat).
Navíc se přijatá opatření každým dnem zpřísňují, před chvilkou např. zákaz vycházení bez zakrytého obličeje atd.:
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/onlin ... f6b220ee8/