Už je to tu zase... :-D :
http://aukro.cz/chip-tuning-box-ford-si ... 68837.html...ty kráso a ta "čeština", kterou je to napsané a ty formulace :-D :-D :-D , namátkou:
- "je to obchodní
tajemnství každé společnost
í, která se zabývá
tuningováním aut."
- "přispívá to lepší
dinamice jízdy..."
- "...a také se zvětší
maksimálnírychlost vozidla."
- "Definitivně lepší zrychlení." :-D :-D :-D
- "Průtok signálu chipem je stejný na obě strany."
- "...a připojujeme k nim dráty od chipa." :smile: :smile: :smile:
A tisíce děkovných dopisů...
Komentáře "uživatelů" (těch pacientů, co si to koupili a co víc, dokonce nabastlili "pomocí dvou stejných červených vodičů a přiloženého návodu do svého auta :-D ):
"Musím uznat že super, používám ho na Mondeo mk3 2.0tdci 85kw, auto bylo slabé, náběh turba pomalý a průběh líný. Po istalaci boxu jednoznačně změna k lepšímu, náběh turba dříve a pracuje svižněji a tlačí až k omezovači. Konektory to chce přemotat."
"Transakce proběhla úspěšně. Doporučeno. Po zapojení auto bez problémů jezdí. Zda má větší výkon nedokážu posoudit."
pozn.:
A to je za bratru "za něco přes DVOJKU" vyplatí... :-D :-D :-D
"Chip do rychlosti 90km po ujetí cca 500km snížíl spotřebu cca o 0,5L bez klimi.Zvýšení akcelerace turba menší prodleva na plyn, zvýšení vykonu turba tudíž nárust několik kilowat.Můžu DOPORUČIT na pokuty je chip dostačující-mám Octavii 1,9tdi pd-74kw"
"!POZOR! Chip odesílá mylné info z čidla teploty paliva, nevyužívá žádných rezerv, jak slibuje prodejce.Po týdnu jsem musel do Škoda servisu, vymazat chybu z PC- 800kč. Prodejce se vymlouvá, lže a nakonec vrátil peníze, mínus 400,-kč Nenaleťte jako já!"
"Vše proběhlo bez sebemenších problémů. Výkon to nijak extrémně nezvýší, ale odezva na plynový pedál je rychlejší a
chip je štelovatelný + nebo - výkon...."
"Transakce proběhla úspěšně. Doporučeno. zkouším zařízení asi měsíc a vypadát o, že to funguje. Na mojí Mazdě 5 2.0D úspora asi 0,5l/100km. Mám jen obavy aby se nezvedala kouřivost motoru, není to vidět protože mám DPF filtr a ten vše zachytí."
"Transakce proběhla úspěšně. Doporučeno. zboží dorazilo v pořádku boužel jen jestli se něco stane s autem je napsaný v přiručce že nepříjímají jakékoliv poškození tzn bez zárkuky."
"Vše v naprostém pořádku, rychlé dodání a perfektní výkon. Modul jsem nainstaloval za 5 minut a nechal origo nastavený.
Po ujetí 200 Km., jsem přidal dvě otočky na modulu a musím říct že takový tah jsem nečekal.Děkuji a doporučuji všem"