Fordsierra.cz

Diskuzní fórum příznivců vozů Ford SIERRA
Právě je pon 16. pro 2024 1:01:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 02. úno 2008 15:02:44 
Fru Fru
Fru Fru

Reseni je snad jenom pouzit programovatelnou RJ nebo karbec.
Mechanicke vstriky taky s turbem asi nerozchodis nejak rozumne.
PK no nemáš pravdu, audi s velkým uspěchem na 2,3turbo používala K-jetronic, čili mechanika, motor je samozřekmě oturben, ale je fakt že audi používá jiný princip bypassování tlaku, řízené právě myslím mozkem vstřikování,(ale přesně to nevím jen si matně vzpomínám)
problém mech vstřiku je ten, že vstřik se otevírá pulsem podtlaku v sání, čili turbo naopak dělá přetlak , muselo by se toto nejak odladit,, nebo použít to řízení z audi.
varianta s karbem je pro mě osobně výzvou, ale bacha na otryskování nebude sranda!varianta nasávat už směs je zas nebezpečná....viz lima2,3T, trošku horké zboží....
podle mě ale Redy bude něco špatně pač to turbo i za předpokladu že ti bude makat řj v nouzáku musí s motorem cvičit, druhá lišta je podle mě nanic, nechal bych jen jedny vstřiky, a klidně šel do toho K-jetu. změř na motoru předstih, pak tlak turba a hlavně průběh tlaku, bez budíku na ladění zapomen, pak bych kouknul na časování rozvodů pač turbo jaksi chceněco jiného že:-), no a tvůj strach o tintili ventily že jsou malé....prd, turbo si cestu najde to mi věř.
udělej ten předstih, odpoj lištu č2, jinak čerpadlo stačí 1ks, až půjde ukažto tak ti pošlu můj regulátor tlaku, uděláš si ho během 10minut a zadáčo. a dej vědět co to dělá

FUCK OFF TUNING!!!
Obrázek

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 02. úno 2008 20:16:51 
SIERRA nadZávislák
SIERRA nadZávislák

OK ,DĚKUJI ZA PODROBNÉ VYSVĚTLENÍ A BUDU NA TOM MAKAT JEN CO BUDU MÍT ZASE ČAS. ASEŽENU NĚJAKEJ LEPŠÍ BUDÍK NA TEN TLAK. VŠEM DÍKES A PAK SE ZASE OZVU 8-)

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]