Gumy ti tam vylepším o hladké venkovní hrany nejpozději do 3 kol

.
Až takhle rychle se dá na okruhu spotřebovávat materiál.
Pokud jde o brzdy, tak nemá cenu na okruhu je zkoušet využívat naplno, určitě ne bez relativně nové brzdové kapaliny s vyžším bodem varu a nejlépe aspoň na destičkách tupu Ferodo DS Performace s kvalitními kotouči o správné šířce (nové, skoro nové), protože serie nesnese vyžší téměř stálé zatížení z vyžších rychlostí - dojde k nárůstu teploty na hranici toho, co jednotlivé materiály snesou a tím k jejich výrazně rychlejšímu opotřebení, popř. až možnému zničení a ztráty funkce.
Takže jde hlavně o materiál a jeho opotřebení.
Doporučuji na brzdách nešetřit a pořídit dražší variantu "lepších" komponentů i na normální provoz (i když je běžně nevyužijete).
S brzdami u Sierry jsem nikdy nebyl moc spokojenej (jediné co mě příjemně překvapilo je ex-Kosík, 4-písty a velké kotouče jsou znát).
Jinak 4x4 začala fungovat podle mých představ, až když jsem jí dopřál vrtané drážkované koutouče (koupené od Sandtlera, v tu chvíli jediné dostupné v tomhle provedení na 260mm brzdy pro 4x4, původně jsem chtěl skusit Zimmermanny), destičky Ferodo DS Performace a kvalitní brzdovka.
Ještě by si to k dokonalosti kombinace zasloužilo pancéřové hadičky k brzdičům místo sériových.
Ale varuji předem, že to není levná sranda - oproti serii je řádově dražší (cena se za přední kotouče, destičky a kvalitní kapalinu hravě vyhoupne na cenu celého jiného levnějšího auta, podle použitých dílů to prostě klidně může být i podobné jako hodnota ekovýpalného pro auto bez katu

).
Rozdíl pocitově velký, obvzlášť při větším zatížení nevadnou atd.