...právě že ne
, ale to asi probereme na tom srazíku, aspoň se budou moci "záhadologové" předhánět v tom, čím by to mohlo být (moje teorie o zlobivém trpaslíčkovi, který se toulá po autě a dělá si co chce není špatný základ...
).
Naznačím:
- když je vše zapojené, autíčko naběhne a pokud je vše zavřené, vše po chvilce zhasne a zatím ok (mimo "hladového oka", mám "kiks" u nádrže (asi) a neukazuje mi palivoměr, tudíž kontrolka se rozbliká a cca po 1/2 min. toho nechá a zhasne, ale to už mi dělalo dříve a zbytek autíčka normálně "premával").
- když otočím klíčkem a mám ještě např. otevřené tak i ony (ty konkrétní co jsou otevřené) se rozblikají a cca 1/2 min. blikají (bez ohledu na to jestli je mezi tím zavřu nebo nezavřu), jakékoliv dveře jedno které.
- poté, ale už jakékoliv další otevření jakýkoliv dveří autíčko vůbec nezobrazí (prostě se nerozsvítí)
- potom se rozjedu, vše vypadá ok a třeba jen tak po pár km nebo m asi podle nálady toho "skřítka záškodníka" si různě na přeskáčku (většinou v zatáčkách) začnou problikávat dveře různě kolem dokola (postupně všechny) jako barevná hudba
- kontrola žárovek ok
No, ale říkám, asi to chce vidět, rád předvedu
.
Vzhledem k tomu, že jsem zkoušel měnit jednotky hned ze dvou aut a vše pořád stejné, tak si myslím, že ten "skřítek" je schovanej někde v autě... ale kde?
.