Tak, po nejake dobe jsem se dostal k memu auticku, je komplet vyvarene, vypada proste jako nove, lak opraveny atp, jenze:
pri rozsvicenych svetlech stale pipa ten protivny zvuk otevrenych dveri :-( coz je pri jizde velice otravne, nemluve o stale svitici lampicce v kufru atp, proste neco neni ok.
Prochy poradil kde najit ten modul ktery toto zajistuje, ten jsem zdarne nasel, osem nicemu mi to nepomohlo, akorat jsem se ujistil, ze nekde v nejakem miste je proste ten hnedocerveny drat vedouci k spinacum svedeny na kostru a proto to porad sviti. zitra chci projit od vypinacu komplet drat az kam mi to dovoli, ale svazek kolem prahu nevypada nijak v neporadku.
Napada vas jak prijit na to kde je zavada, popr me nasmerovat na nejake jine vychozi misto, protoze od modulu jsem se nikam poradne nedostal :-(
PS: jeste chci dodat ze to mam jiz 13let co sierru vlastnime zapojene tak, ze to pipa na vsechny dvere, a po odpojeni modulu lampicka porad sviti i pri zavrfenych dverich ....
_________________ Sierra '92 sedan 2,0i DOHC RSIII Wilík Cosworth 4x4 2.0T, ex Jirkakingův, ex Willyho 420 spících poníků, shit happens ... S-MAX 2,0TDCi 180k Titanium '16 Ford Focus ST 2,3Turbo280k HB '20
|