O víkendu jsem se slušně vypekl na cosworthu s elektrikou. Vyškubal jsem další zbytky elektriky po klimatizaci. Po složení auta atd jsem mohl nastartovat, ale nesvítila baterka, olej, ručka, nešel palivoměr, teplota vody a otáčkoměr.
Nakonec se mi povedlo najít že se mi odpaluje pojistka která je uplně vlevo dole neoznačená 10A pozice 22 pokud se nepletu. Od ní vede žlutočerný drát na budíky který mi probíjel oproti kastli. Když jsem si udělal klemu místo toho kabelu tak to fungovalo, no po hledání ve schématech nalezeno že z toho kabelu jde ještě odbočka. No a celý problém byl ve vyzkratovaném výhřevu ostřikovače v kterém jsem se samozřejmě taky hrabal .... Díky Frenkovi a Šedivákovi za rady, a hlavně Hadovi za trpělivost a výpomoc.
Petrsierra měl jednou stejný problém, tak kdyby někdo měl stejný problém, tohle je jeden z možných problémů.
_________________ Sierra combi MK II 1991, 2.0 DOHC .mega km Sierra sedan MK II 1992, 2.0 DOHC 250 000 km Sierra COSWORTH MKII 1991 4x4 186 000km BMW E39 Touring 525i 145kW 2001 BMW E39 Touring 523i 125kW 2003 Fiesta MKII
A nějaký další mrdky o kterejch nemá ani cenu mluvit
|