Fordsierra.cz

Diskuzní fórum příznivců vozů Ford SIERRA
Právě je ned 15. pro 2024 23:37:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 20. čer 2010 14:27:47 
SIERRA nadZávislák
SIERRA nadZávislák

edyke píše:
to potom mozete kuknut aj mne nejde mi zrazu otackomer...iba sem tam....

tak to abych si nabalil z mýho elektrokutlochu i mikropájku...jestli tam, budeš mít EDYKE v elektronice otáčkoměru nějakej stuďák, tak toho nažhavenou rožnící jehlou z grilu asi moc v tom otáčkoměru nezapájím :smile:

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21. čer 2010 20:10:40 
SIERRA člen
SIERRA člen

Bobo píše:
edyke píše:
to potom mozete kuknut aj mne nejde mi zrazu otackomer...iba sem tam....

tak to abych si nabalil z mýho elektrokutlochu i mikropájku...jestli tam, budeš mít EDYKE v elektronice otáčkoměru nějakej stuďák, tak toho nažhavenou rožnící jehlou z grilu asi moc v tom otáčkoměru nezapájím :smile:
chlapci som v riti......chcel som pozret tie kontakty ta zozadu a ked som daval dole tachac a rozsvietila sa mi zrazu kontrolka dobijania pocas jazdy...zastavil som motor nastatujem a polka tachacu apsolutne nereaguje....benzin....teplota ...rucna...mazanie ......dobijanie...sa mi zda akoby mi zomrelkabel taky cirny s zltkastim pasom...
co mam robit???

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 22. čer 2010 9:15:34 
SIERRA nadZávislák
SIERRA nadZávislák

EDYKE: vyber orloj znovu ven z palubovky a zkontroluj si, jestli ten konektor drží dobře zacvaklej na budíkách.....toto co popisuješ vypadá na špatný spoj = stuďák na tom konektoru budíků

jinak může být dále chyba v přerušeným = zlomeným plošným spoji, co je zezadu budíku ....jsou to takový ty měděný cestičky v té folii.......chtělo by to multimetr a proměřit = propípat to, jestli to někde není přerušený

PS: vemu si na sraz teda aspoň multimetr, ať mužem takový drobnosti poléčit na místě kdyby bylo třeba = moc si mě tím pádem neožerte, pač pak bych byl nefukční = s permoníkama v hlavě když pak mě pak tykev bolí po draku mi to nemyslí :smile:

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 22. čer 2010 17:06:39 
SIERRA člen
SIERRA člen

Bobo píše:
EDYKE: vyber orloj znovu ven z palubovky a zkontroluj si, jestli ten konektor drží dobře zacvaklej na budíkách.....toto co popisuješ vypadá na špatný spoj = stuďák na tom konektoru budíků

jinak může být dále chyba v přerušeným = zlomeným plošným spoji, co je zezadu budíku ....jsou to takový ty měděný cestičky v té folii.......chtělo by to multimetr a proměřit = propípat to, jestli to někde není přerušený

PS: vemu si na sraz teda aspoň multimetr, ať mužem takový drobnosti poléčit na místě kdyby bylo třeba = moc si mě tím pádem neožerte, pač pak bych byl nefukční = s permoníkama v hlavě když pak mě pak tykev bolí po draku mi to nemyslí :smile:

no je to bud zly kabel cierno zltkasti alebo je na nom niekde pistka.a ta je prepalena....

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 24. čer 2010 20:56:42 
Administrátor
Administrátor

Multak beru :-D

2.0DOHC 4WD,2.0DOHC 2WD,Cosworth 2WD,1.8TD 2WD,

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]