Fordsierra.cz

Diskuzní fórum příznivců vozů Ford SIERRA
Právě je ned 15. pro 2024 22:36:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: NESTARTUJE MI FORDIK MOJ
PříspěvekNapsal: ned 01. bře 2009 23:51:28 
SIERRA člen
SIERRA člen

caute pani,po dlhom case mam zase prblem s mojou sierrou...asi pred 2mes sa mi stalo,ze som isiel na benzinku,ale odtial uz nie,nenastartovalo mi auto,tukal starter,kontrolka baterie svietila,ale ni..potiahli ma naskocilo,asi baterka,ok...do dneska....klasika,isiel som do obchodu,ked som chcel odist auto nic.NESTARTUJE..ani kontrolka nesvieti,ani starter netukne,nic,,ticho,len bzucanie cerpadla...radio svieti,abs rucna kontrolka svieti..a baterka nie...pozeram poistky ,dobre..zeby rele???alebo nieco so zapalovanim??odtiahli ma domov.a budeme staat....
kto mi vie poradit???budem rad....dakujem,moje reakcie budu zrealizovane,az v piatok,,som out...piste

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: NESTARTUJE MI FORDIK MOJ
PříspěvekNapsal: ned 01. bře 2009 23:53:57 
Kmenový člen
Kmenový člen

pepper píše:
..ani kontrolka nesvieti,ani starter netukne,nic,,ticho,len bzucanie cerpadla...radio svieti,abs rucna kontrolka svieti..a baterka nie...

Kedze Ti nesvieti "baterka" - kontrola dobijania, tak Ti to ani nedobija. V prvom rade nabi baterku a vymen ziarovku dobijania.

Honda CB500T

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 02. bře 2009 10:01:10 
SIERRA člen
SIERRA člen

Prosel bych poradne vsechny kostrici body v motorovem prostoru, na motoru a kolem baterky. Totez potom jeste na + dratu ke starteru a altiku.

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 10. bře 2009 9:28:23 
SIERRA člen
SIERRA člen

ahojte..noo asi sa mi vsetko kazi,mam zle obdobie..ani net som nemal az do teraz..takze k autu,baterku som nabil,nebola moc vybita,lebo ju nabijalo nejakych 10hodin,,takze alternator to asi nebude...dal som spat baterku a nic,to iste..kontrolka nesvieti..dneska chcem zmerat kable,ci ide prud do startera,a vsade kde ma ist,ale obavam sa,ze to nebude aj tak dobre...kostro motora som nenasiel,hmm...a co ma kontrolka baterie s nabijanim??ved aj keby bola vypalena,naskocilo by auto ,nie??co si myslite,neviem ako to je sice poprepajane,ale do motora ide cez rele prud,nie??nemoze byt niektore rele zle??ja neviem rozmyslam nad tym,hadam budem mudrejsi,ked to zmeriam vsetko...opakujem,ked dam klucik,kontrolka abs a rucna svietia,radio hra,ale nestartuje,hmm...dakujem

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 10. bře 2009 9:30:33 
SIERRA člen
SIERRA člen

a inak je to cvh 1,6 benzin,92rocnik

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 10. bře 2009 11:12:57 
SIERRA člen
SIERRA člen

Pokud pri mereni propojeni problem nenajdes, zkus ovladaci vyvod civky starteru pripojit na plus baterky kouskem dratu (tedy propojit vyvody 30 a 50 na starteru). Pokud je strater OK, bude tocit motorem.

Kontrolka dobijeni se starterem primo nesouvisi. Ale pokud nesviti, nebude ani alternator dobijet.

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]