Děkuji Tomovi, že mi poradil kde je pojistka v pojistkové skříňce, tuto pojistku jsem měl vytáhlou 3x než jsem to sem psal a vypadala dobře, a díky Tomovi jsem věděl která to je a tak jsem ji vyměnil a ejhle startuji a pohodka, ještě jednou děkuji, nevěděl jsem kde je ta pojistka a teď to vím. Další problém, mám sierru 2.0i OHC 88 a je v tom motor z 1.6L (bývalý karbec) a na volnoběh při stání trošičku pulsuje volnoběh ale to nevadí, spíše mě štve, že při jízdě kdy vyřadím nebo jedu ke křižovatce s kvaltem a přes spojku tak to vždy chcípne, nevím čím to je, při stání má volnoběh kolem 900 - 950 nějak tak. No a ještě mi nejde otáčkoměr, což mě deptá, semtam stačilo poklepat po kablíku na indučce a ručička se hejbla ale nic víc jen to takže je problém někde tam.
_________________ Ford sierra 2.0i T 16v 270 hp RWD 3.doors MK1 Ford sierra 2.0i CL rv.89. třídveř, předěláno na iS. XR paket, RS křídlo, MOMO volant, RECARO. Ex:Ford sierra 2.0i 4x4 Ghia rv.92 Ex:Ford sierra 2.0i Ghia rv.88 Ex:Ford sierra 2.0i GL rv.87 Ex:Ford sierra 1.6 L rv.86
|