Eddie jak moc do toho vidis?
Ja jen ze znamy tohle dela a treba zasadni vec, reze se to nozem prakticky stejnym jak klasicky ulamovaci.
Ta folie se da sehnat v opravdu skvelych vydanich, ne jen matna cerna a leskla napodobenina kterekoliv barvy karoserie. Prakticky se jedna spis o gel nez o lepivou folii, da se aplikovat pred vytvrzenim nekolikanasobne a roztazitelnost je az 5x (u nekterych folii i vic). Daji se delat i mezidverni prostory, ale nedela se to u taxiku treba. Ty lepsi prelepy maji udelane i tohle. Demontaz klik apod neni vubec nutna, v nekterych pripadech je to ale lepsi.
V zadnem pripade bych se do toho nepoustel doma, a to ani ja a to si myslim ze s foliema mam uz slusne zkusenosti.
Trvanlivost takove folie je vyborna, od kaminku se to oboucha mnohem pozdeji, UVcko uz tomu temer nevadi, mraz prezije taky, pokud v tu chvili mechanicky namahana. Odlepovani jelikoz ty lepsi nemaji to pekelne lepidlo zespoda, se da zvladnout, ale chce to minimalne auto nahrat.
Pokud zvolis lesklou folii pocitej ze se zmatni minskrabancema a rozlestit nejde. Pokud se do folie skrabanec uz povede poradny, jde taky videt vic nez v laku.
Ja bych se na takove laborovani vykaslal, domluvil lak za slusnou cenu s ti ze si treba cast odstrojim sam, pokud bych chtel usetrit, a nevymslim ptakoviny....
_________________ Sierra '92 sedan 2,0i DOHC RSIII Wilík Cosworth 4x4 2.0T, ex Jirkakingův, ex Willyho 420 spících poníků, shit happens ... S-MAX 2,0TDCi 180k Titanium '16 Ford Focus ST 2,3Turbo280k HB '20
|