Tý fole, takhle vyhrotit takovou ptákovinu (alespoň v mých očích to ptákovina) ad absurdum.. to jsem se vrátila na fórum v pitomý čas, měla jsem si dát ještě chvíli pauzu

.
Jedna malá rada - pokud se bojíš, že by nás mohl reprezentovat nějaký Franta, protože by si vzal na sraz nejvíc kamarádů, tak tě jistě mohlo napadnout, že by se mohlo volit jen mezi kandidáty, kteří splní několik podmínek = 1) vlastnictví sierry, 2) aktivní účast na srazech a na fóru alespoň po dobu (?) 3 roky, 3) možnost selekce kandidátů ze strany "klubové rady". Ostatně při volbě prezidenta prostý lid taky dostane až na výběr z několika uchazečů splňujících jasné podmínky.
Jak říkám, na srazech jsem nebyla a myslela jsem, že se to upeklo v rámci nějakého srazu. Očividně to nebylo úplně košér, takže se to klidně může napravit, jestli tu z toho lidi mají křečové žíly.
Já bych řekla, že o takovou funkci moc zájem nebude. Já bych ji nebrala ani omylem. A to i z důvodu, pokud se ta reprezentativní funkce má jmenovat prezident.
Pokud si na sebe chce někdo ušít bič v podobě funkce, tak by si měl uvědomit, že spíše než práva přicházejí povinnosti a představa, že jako óbrfírer budu sedět a rozdávat úkoly je vzhledem k poměrům na našem fóru dost scestná, takže si funkci vrchního pohlaváře klubu představuju spíše jako funkci reprezentativní, tedy coby člověka, který se aktivně účastní jiných autařských srazů (na své vlastní náklady) a rozšiřuje povědomí o klubu fs.eu, láká nové členy a reprezentativní povinnost je samozřejmě i v tom nedělat klubu ostudu a nechovat se jako hovado, na čemž se jistě nikdy neshodneme, co dělá a co nedělá ostudu. Viz "novoroční projev". Já za hadem vidím velký kus práce pro celý klub a až nezdravou zapálenost, tak nějak nechápu, proč mu rozkopávat bábovičky na písku. Osobně jsem mu sdělila, že se mu divím a že bych se na to samojmenování, byť tedy bylo skutečně nějak upečeno na prasesrazu, vykašlala, navíc mi ta funkce vzhledem k našemu klubu přijde spíš směšná stejně jako ostatní funkce. Jakou funkci má viceprezident? Co dělá? Tajemník? Co je to dopytle tajemník, co vlastně dělá pro fordsierra.eu? Tiskový mluvčí? Nápojový referent? (Jo, ale je fakt, že referent se své funkce zhostil, ale nevím, jestli se opravdu pasoval do role číšníka a bude se o nás starat každý sraz, to by možná chtělo taky probrat s ním)... Ono i klubová rada mi přijde humorné označení, na srazu jsme si v užším kroužku sedli, probrali, co bylo potřeba a nazdar, přílišné formalizování nemám ráda,a le dojímá mě, že z toho všeho je prostě problém s tím, že se had jmenoval prezidentem.
Možná by to chtělo odprostit se od osobních sympatií/antipatií a začít řešit danou záležitost komplexně a s nadhledem.
BMW 320i sedan; BMW 316i sedan;
Ford Sierra 1,8TD + pár aut na ND
Musím vymyslet taky nějakou hustou narážku do podpisu, očividně to dost frčí