Nemám rád nejasný nabídky. Ale sám opravdu nevím jestli to tak chci. Inzerát na komerční stránky dávat nebudu, proto očekávám jen reakce lidí. Bílejch lidí.
Zkrátka mám sedan 2.0 DOHC (N9C-88kw), manuál, samosvor (viskosvor ze škopku) zaplacená ekodaň. Bez koroze, lak původní a hodně pěknej, draze rozleštěnej. Top ale určitě ne. Představa ceny 90tis. Kč
Jsem z Benešova. Momentálně parkuje 60km na jih..
Teď jestli jsem tě neodradil..
Přestavba v době kdy nešly dovozy, papíry ze stejného roku. Děda přede mnou ji měl snad 16let a dovezl si jí. Já 3roky.
Zapsaný 16"-ky (na autě Remotec-seriozní repliky Borbet A. 7,5" s 195/45 r16 gumama-dle TP)
Podvozek (B8 Bilsteiny vepředu, Koni vzadu + nižší pružiny) Trošku tuší podvozek. Kdo je zvyklý na vyteklý TAčko, je měkej. Pro kochače je tvrdej. Každopádně pro amatéra jako já dost rychlej podvozek.
Výbava švorcka. Centrál, servo, abs (nefunkční-možná kvůli odpojovači zadních brzd kterej je přes něj-žádnej kohout), švihadla..
Látkovej zachovalej interier. Zachovalej jako zbytek auta. Koroze na voze není přítomná.
Lak je dva roky po nákladném rozleštění, a stále když prudce zaprší, může mezi topky. Vše původní mimo pravého předního blatníku. Měnil ho asi kdysi člověk. Přivařenej, překitovanej, jak se patří. Odstín stopro sedí.
Minulej podzim vystříkyný dutiny. Pár let už neviděla sůl (dle stavu asi dvacet let
)
Topka to však neni, a pár drobnejch si zaslouží. Však spíš do běžný údržby zařaditelné. (občas kápne chladič, ventildekl pustí už něco, pravej zadní nárazník je štrejchlej (bílá skvrna-škrábanec), nový zadní nadkolý. Při stříkaní dutin se rozpadlo jak čokoláda.
Levej přední blatník jsem si já neopatrností štrejchnul. Nějakej detailek se najde ještě po dědovi.. Možná někdo auto zná ze šestky, možná odjinut.
Auto tak jak jezdí celý léto, prošlo technickou (léto 2021)
Případně mám lecjaký díly. Sirrky pěstuju pět let.
Telefon ? 737 755 045 Případně mesenger ? Fandas Smažil
Ostatních fotek v albu si nevšímejte. Nějaký jsou naopak ještě z doby pořízení..
https://fandassmazil.rajce.idnes.cz/Dohorivajici_Sirrka/1521014775