pozorně čti !!!! Dobrý večer po dlouhém přemýšlení prodám cosu něco o autě: Auto jsem mněl na stavbu na závody proto již bez TP karoserie 99,9 %bez koroze nevyvařováno ! barva grafitová šedá střecha měněna bez šíbru již v laku přední světla morette ,motor po částčné GO přebroušená klika šály k tomu nová sada těsnění z UK nutno složit možná pro zájemce lepší pro kontrolu blok 205ka na motoru chybí nějáké to čidlo. Diff 3.6 origo nezávodil převodovka MT75 kvůli lepší dostupnosti zadní tmavá světla ,nárazníky origo ne laminát ! kapota taktéž, Aktuálně poskládané na nápravách zasklené zprovozněna elektroinstalace v interieru černá nepoškozená palubka koberec taktéž nic víc k interieru není ! přední okna EL. ponechány
Chybí: cooler plán byl dat větší ,výfuk, sedačky, tapecy, nějáké plastíky, drobnosti nic zásadního pro provoz ... ted to důležité ! kontakt pouze tel.773943166 sms nonstop volat od8-23 když neberu ozvu se zpět cena 75t.kč cena pevná i přesto že nemá TP a chybí pár drobností tak základ je víc než slušný i co jsem viděl např v DE nejsme na trhu z hruškama cenu po tel odmítám řešit po par kupcích kteří u mně byli v posledních dnech sem spíše otrávený z čumilů. Prosím o vážné zájemce ! kteří vědí o co jde ! veškeré info po tel. kdo nemá na zavolání nemá na auto v dnešní době neomezeného volání ! pokud někdo přijede rovnou s vozíkem a hotovostí nemám problém se bavit o ceně na místě třeba na dopravu atd... přece sme jenom lidi
k vidění-Zlín zatím v suché garáži kterou musím uvolnit jeden z hlavních důvodů proč dávám pryč s pozdravem : Mikoška